Algemene voorwaarden

Bij de aankoop in onze winkel of het plaatsen van een bestelling in de online shop verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van “Het Beeldverhaal” te Almere.

Plaatsen van een bestelling online

Na het plaatsen van een bestelling en de bevestiging van de betaling ontvang u een email met een onze bevestiging van jouw bestelling. “Het Beeldverhaal” behoudt het recht voor om bestellingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.
Zodra de betaling door ons is verwerkt wordt de bestelling meestal binnen 2 werkdagen verzonden, mist het artikel op voorraad is.

Pre Orders worden verzonden op de aangegeven dag dat bij het artikel vermeld staat. Retourneren en/of annulering van pre orders vallen ook onder de algemene voorwaarden en dienen binnen 14 dagen na aankoop gedaan te worden..

Levering

Bij verstrekking van onjuiste of onvolledige adresgegevens zijn wij niet verantwoordelijk voor zoekraken van zendingen. Indien je onjuiste of onvolledige adresgegevens verstrekt dan zijn alle extra kosten die hieruit voortvloeien voor jouw rekening.

Bestellingen worden goed verpakt en verzonden zodanig dat beschadigingen zoveel mogelijk worden voorkomen.

Kies je ervoor om jouw bestelling op te halen ontvang je van ons een afhaal bericht dat je bestelling gereserveerd klaar ligt in onze winkel.

Gratis verzenden.

Bij bestellingen boven de € 75,00 kunt u kiezen tijdens het afrekenen om uw bestelling gratis te versturen of om af te halen in onze winkel te Almere.

Voor bestellingen onder de € 75,00 hanteren wij een vast verzendtarief van € 4,99.

Garantie

Producten en de verpakking dienen direct bij ontvangst gecontroleerd te worden op schade of gebreken. Is een verpakking of product beschadigd? Neem dan binnen twee dagen van ontvangst contact met ons op. Zorg ervoor dat je foto’s maakt of beschikbaar hebt van de beschadigde verzendverpakking, productverpakking en/of product.

Onze Prijzen

Alle genoemde prijzen op de website zijn in euro’s en inclusief BTW. Bij een bestelling van een product met een onjuiste prijs wordt je door ons persoonlijk op de hoogte gebracht en kan de bestelling door ons worden geannuleerd. Een onjuiste prijs is een prijs die niet reëel is en significant afwijkt ten opzichte van de werkelijke marktprijs.

Retourneren

Koopt u bij ons een product in de winkel of in onze online shop kunt u het product binnen 14 dagen na de aankoopdatum omruilen of een tegoedbon ontvangen. Wij geven geen geld terug.

Voorwaarden retour

Je kunt van een product binnen 14 dagen aangeven dat je deze wilt ruilen. Het product dient dan wel compleet te zijn en in oorspronkelijke verpakking te zitten. Producten die beschadigd zijn of waarvan de verpakking beschadigd is of incompleet zijn, kunnen niet geretourneerd worden. Voor boeken geldt (uiteraard) dat deze ongelezen zijn

Voor bestellingen gedaan als “pre order” gelden dezelfde voorwaarden, binnen 14 dagen kunt u deze nog kosteloos annuleren.

TCG,  voor Trading Card Games zoals:  Magic The Gathering, Pokémon, Disney Lorcana, One Piece, Dragon Ball en overige card games kunnen niet geruild worden.

Dit in verband met veel voorkomende fraude waarbij de kaarten en de verpakking worden na gemaakt en/of gekopieerd. Onze producten komen rechtstreeks bij de producent vandaan.

Verzendkosten

Na overeenstemming voor het omruilen van een product heb je 14 dagen de tijd om het retour te sturen. Eventuele kosten en het risico van het retour zenden zijn voor jouw rekening. Indien het product beschadigd of incompleet is kan er mogelijk een schadevergoeding in rekening worden gebracht. De verzendkosten die u aan ons heeft betaald krijgt u na retourzending weer terug. Tenzij de initiële aanschaf uit meerdere producten bestond en je maar een deel retourneert.
Indien het totale bedrag van de bestelling aanvankelijk hoger was dan de minimale grens voor gratis verzending, maar door de retournering van een deel van de producten hier onder komt te vallen, worden de verzendkosten verrekend met het uit te betalen bedrag voor de geretourneerde producten.

Aanmelden retour

Voor het aanmelden van een retourzending neemt u contact met ons op via de e-mail of het contactformulier op de website.

Het retour adres is:

Het Beeldverhaal
Schutterstraat 16
1315 VJ  Almere