Over ons

Onze winkel Het Beeldverhaal is al sinds 1999 gevestigd in het Centrum van Almere en kent een trouwe klantenkring die altijd kan rekenen op de meest complete voorraad strips, een goed advies en een goede service. In de loop der jaren heeft Het Beeldverhaal ook een ruime keuze uit kado artikelen, bekers, pluche, Funko Pops en Disney beelden ontwikkeld, deze zijn allen aanverwant aan strips, cartoons en comics. Daarnaast hebben ze een ruime sortering Trading Card Games (TCG) zoals Disney Lorcana, Magic the Gathering, One Piece,  Yu-Gi-Oh en uiteraard Pokemon.

Het Beeldverhaal is Premium Partner & Organized Playstore voor Disney Lorcana en Magic The Gathering !

Sinds de verhuizing naar de Schutterstraat 16 hebben we een ruime keus aan t shirts en Loungefly tassen en rugtassen voor kinderen en volwassenen aan de collectie toegevoegd. Deze zijn natuurlijk ook op het gebied van cartoons, comics en strips.

Stripboekenwinkel Het Beeldverhaal Almere

Stripboeken

Het Beeldverhaal heeft een uitgebreid assortiment aan stripboeken. Softcovers, Hardcovers, Luxe uitgaven, bundelingen en verzamel items.

Onze voorraad aan strips is ongeveer 14.000 stuks. Hebben wij het niet op voorraad dan kunnen wij het vaak nog voor u nabestellen.  Veel vaste klanten staan bij ons op de voorranglijst, nieuwe titels die uitkomen worden dan op voorhand gereserveerd en apart gezet zodat ze nooit misgrijpen.

Pre Order zijn in veel gevallen ook mogelijk via de webshop.

 

   STRIPBOEKEN   –   MANGA ANIME   –   TCG   –   FUNKO POPS   –   DISNEY   –   COMICS   –   PUZZELS   –   POSTERS   –   K-POP   –   LORCANA   –   MAGIC THE GATHERING   –   YU-GI-OH      

 

Stripboekenwinkel Het Beeldverhaal Almere
Stripboekenwinkel Het Beeldverhaal Almere
Stripboekenwinkel Het Beeldverhaal Almere
Stripboekenwinkel Het Beeldverhaal Almere